Futbol

Atlètic i Madrid empaten a 0 en el derbi i queden a 10 punts del Barça a la classificació de Primera

El Barça ha estat el guanyador del derbi madrileny. L'empat entre Atlètic i Reial Madrid deixa aquests dos rivals a 10 punts de distància en la classificació

Daniel AlentoActualitzat

L'Atlètic i el Reial Madrid han empatat a 0 en un derbi intens, el primer en el Wanda Metropolitano, ple d'energia però amb poques ocasions clares de gol. El resultat no afavoreix a cap dels dos equips. que mantindran la tercera posició a la lliga, els madridistes, i la quarta, els atlètics, amb 24 punts, i a 10 del líder, el FC Barcelona, després de 12 jornades disputades.

Els de Diego Simeone han començat el matx intentant passar per sobre del rival. En uns primers 30 minuts de desgast generós, han tancat el Madrid dins del seu camp. Ja en el minut 3, Ángel Correa no ha sabut resoldre un un contra un davant de Kiko Casilla en una jugada propiciada per dues imprecisions de Marcelo i Raphael Varane. En el minut 19 s'ha viscut un moment de nervis quan el mateix Correa ha donat una pilotada al cap a Karim Benzema, que havia caigut al terra.

Després de 30 minuts de patiment, i, quan el seu rival començava a notar el cansament, els de Zinedine Zidane han avançat les seves línies. Un xut de Tony Kroos, després d'una bona combinació amb Cristiano Ronaldo, ha marxat fora per poc en el minut 31. En el 35, Jan Oblak ha enviat a córner un xut de falta del portuguès. En el 37, Sergio Ramos ha rebut una puntada a la cara de Lucas quan s'havia llançat per una rematada de cap dins l'àrea atlètica. El central, amb fractura de l'envà nasal, ha acabat la primera part, però ha estat substituït abans de començar la segona.

En la represa, l'Atlètic de Madrid s'ha tornat a fer amb el domini, però el seu joc no tenia la velocitat necessària per trencar l'esquema defensiu del Madrid. Després de 75 minuts sense encert per part dels seus davanters, els dos tècnics han mogut la banqueta. Zidane ha fet seure Benzema per donar entrada a Marco Asensio, i Simeone ha substituït Antoine Griezmann i Correa per Fernando Torres i Kevin Gameiro.

Aquests dos últims jugadors han estat els protagonistes de l'oportunitat més clara dels seus en la segona part, culminada amb una vaselina del francès en el minut 78 que Varane ha tret sota pals. La resposta del rival ha arribat en un dur xut de Kroos, rebutjat amb problemes per Oblak. En el minut 89, Lucas ha tret la pilota dels peus de Cristiano quan es disposava a afusellar el porter "colchonero".

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut