Sommer, el porter del Borussia, no es podia creure que el seu refús acabés amb la pilota a dins (EFE)
Lliga de Campions

Atlètic de Madrid i Sevilla debuten amb victòria a la Champions davant del Galatasaray i del Borussia Mönchengladbach respectivament

Griezmann, ha estat "l'home-gol" dels colchoneros, mentre que els penals han estat els grans protagonistes en el partit del Sevilla

Oriol LlachActualitzat

El rècord de cinc equips espanyols jugant a la Lliga de Campions ha quedat més que justificat en el primer dia de competició. A part de la victòria Reial Madrid davant del Xakhtar Donetsk, Atlètic de Madrid i Sevilla també comencen amb molt bon peu la Champions League.

Galatasaray-Atlètic de Madrid (0-2)

Els "colchoneros " han dominat el partit en tot moment, tot i la duresa del joc dels turcs, gràcies a la qual han evitat un marcador més gran. Ha estat la nit de Griezmann que ha fet les dues dianes de l'Atlètic de Madrid, el primer rematant una centrada al primer toc amb gran definició i el segon ha estat una engaltada a la mitja volta a dins de l'àrea petita.

Sevilla-Borússia Mönchengladbach (3-0)

Partit boig dels homes d'Unai Emery. Després d'una primera part molt gris, només a la represa l'àrbitre ha xiulat dos penals en tres minuts a favor del conjunt andalús. Tots dos els ha xutat Gameiro, el primer, un gran llançament molt ajustat a l'escaire i un gran gol, mentre que en el segon ha estavellat la pilota al travesser. Als pocs minuts, i per incredulitat dels alemanys, encara hi hagut un tercer penal en contra seva, aquesta vegada molt clar, Ever Banega ha fet la feina enviant una autèntica canonada al fons de la xarxa.

El malson del Borussia Mönchengladbach encara no havia acabat i a les acaballes del partit, el porter dels alemanys ha fet un refús nefast d'un xut de Konoplyanka que ha acabat amb la pilota a dins, singant el tercer i defintiu gol dels andalusos.

Dimecres és el torn del FC Barcelona i del València que s'enfronten davant de la Roma i del Zenit de Sant Petersburg respectivament.

Anar al contingut