Atlètic de Madrid, Bayern de Munic, París Saint-Germain i Arsenal es classifiquen per als vuitens de final de la Champions

Griezmann, Lewandowski, Meunier i Özil han signat gols estratosfèrics per certificar la classificació dels seus equips

Atlètic de Madrid, Bayern de Munic, Paris Saint Germain i Arsenal són els primers equips que ja saben que jugaran els vuitens de final de la Lliga de Campions 2016-17. La contundència en la fase de grups d'aquest quatre equips, deixen sense cap opció els altres del seu grup: el Rostov, el PSV Eindhoven, el Basilea i el Ludogorets.

Atlètic de Madrid-Rostov (2-1)

Ni tots sants ni Halloween, la nit màgica de veritat s'ha viscut al Vicente Calderón de la mà del de sempre, Antoine Griezmann.

El francès s'ha avançat en el marcador gràcies a l'ajuda de Sardar Azmoun que intentant rebutjar de cap, la pilota se li ha anat enrere i Griezmann l'ha engaltada a l'aire al primer toc deixant sense cap opció el porter rus.

No havia passat ni un minut quan Sardar Azmoun ha esmenat l'error transformant el gol de l'empat pels russos en una gran jugada col·lectiva.

I quan el partit semblava que anava a acabar amb empat, ha aparegut la màgia de Griezmann de nou, una centrada alta de cap ha superat la defensa del Rostov i Griezmann, perfectament desmarcat, l'ha deixat votar i ha afusellat la porteria de Dzhanaev.

Brillant fase de grups dels de Simeone que de moment, a l'espera del què faci el Leicester aquest dimecres contra el Copenhague, són l'únic equip que han aconseguit 4 victòries en 4 partits.

PSV Eindhoven-Bayern de Munic (1-2)

Lewandowski, un cop més, ha estat el talismà dels alemanys i això que han començat amb un gol en contra. Arias ha rematat de cap just davant del porter en un clar fora de joc. Però això no ha arronsat gens els de Carlo Ancelloti. El Bayern s'ha llençat a l'atac i els resultats no han trigat a arribar. Lewandowski ha fet el primer de penal i, ja a la segona part, de nou el polonès ha sentenciat rematant lleugerament una passada de la mort gairebé a sobre de la línia de gol.

Basilea-PSG (1-2)

Un gol de Matuidi rematant a la sortida d'un córner just abans del descans posava el partit molt de cara per als francesos. Però a la represa, Zuffi, ha tirat un gerro d'aigua freda amb un gol impressionant des de molt lluny que ha agafat el porter Aréola molt avançat.

Meunier, al minut 90, ha fet el gol de la victòria pels francesos amb una canonada espectacular engaltant des de fora de l'àrea una pilota alta al primer toc.

Ludogorets-Arsenal (2-3)

L'Arsenal ha suat de valent per imposar-se al Ludogorets búlgar i és que ha hagut de capgirar un 2-0 en contra. Cafú ha fet el primer dels russos aprofitant una jugada embolicada a dins de l'àrea petita. Posterioment, Keseru ha fet el segon en rematar sol davant del porter una genial centrada de Cafú.

El partit es posava molt complicat per als d'Arsene Wenger, però abans d'acabar la primera part, els ‘gunners' han reaccionat amb gols de Xhaka i Giroud. Tot i així, l'èpica i la glòria se l'emporta Özil i el golàs que ha marcat culminant una grandíssima jugada personal. De ben segur que aquesta diana de l'alemany serà una de les millors de tota la competició.

Benfica-Dinamo de Kiev (1-0)

Un solitari gol de Salvio de penal en el temps afegit de la primera part ha estat suficient per donar la victòria als portuguesos. L'emoció en el partit l'ha posat Derlis González que amb una piscina ha aconseguit forçar el penal, però totes les opcions d'empatar pels ucraïnesos se n'han anat a l'aigua quan Moraes ha fallat el llançament.

Borussia Mönchengladbach-Celtic de Glasgow (1-1)

L'empat entre els alemanys i els escocesos aplana el camí pels vuitens de final per als seus companys de grup, el FC Barcelona i el Manchester City.

Stindl ha obert el marcador amb una gran rematada al primer toc des de dins de l'àrea. Però el Borussia, tot i dominar el partit, lluny de sentenciar, s'ha complicat la vida quan en un contraatac Korb ha vist la targeta vermella per agafar-se a Dembelé i fer-lo caure a dins de l'àrea. Penal i gol que donaria l'empat definitiu.