Els assaltants van deixar Liesl Tesch a terra i la seva fisioterapeuta presa del pànic. (@LieslTesch)
Esports

Assalten a punta de pistola l'esportista paralímpica Liesl Tesch i a la seva fisioterapeuta a Rio de Janeiro

L'agressió es va produir a ple dia i amb gent pel voltant en una zona pròxima al barri de Flamengo. El Comitè Olímpic Australià ha demanat més seguretat per als esportistes

Eduard GarciaActualitzat

L'esportista paralímpica Liesl Tesch i la seva fisioterapeuta van ser assaltades a Rio de Janeiro, on es trobaven preparant els Jocs Paralímpics. Els assaltants les van amenaçar amb una pistola en una zona pròxima al barri de Flamengo. L'agressió va ser diumenge passat durant el dia en una parada d'autobús.

Tesch, una regatista de 47 anys, ha explicat que dos desconeguts armats amb pistoles la van tirar a terra i li van robar la seva bicicleta. L'australiana ha comentat que "hi havia tres persones a deu metres de nosaltres que ho van veure tot i van continuar el seu passeig i em  van deixar a terra i amb la Sara amb un atac de pànic".  

El Comitè Olímpic Australià ha demanat a l'organització dels Jocs que incrementi la seguretat per als esportistes. Fa unes setmanes, tres esportistes olímpics espanyols també van ser assaltats a punta de pistola per cinc menors, de dia i en una zona turística.

Anar al contingut