Natació

Aschwin Wildeboer es classifica amb el vuitè i últim temps per a la final dels 200 metres esquena

Als Mundials de natació de Roma, Aschwin Wildeboer, que dimarts es va penjar la medalla de bronze en els 100 metres esquena, s'ha classificat, aquest dijous a la tarda, per a la final dels 200 esquena. Només ha pogut aconseguir, però, el vuitè millor temps en les semifinals. El sabadellenc ha nedat en un minut, 55 segons i 78 centèsimes, ben bé un segon més lent que el seu rècord personal. El nord-americà Aaron Peirsol és el gran favorit per a la medalla d'or.

Actualitzat
El sabadellenc Aschwin Wildeboer ha complert les expectatives i s'ha classificat per disputar la final dels 200 metres esquena dels Mundials de Roma. Wildeboer ha marcat el quart millor temps de la seva semifinal i el vuitè crono dels finalistes. El català accedeix a la seva segona final després d'haver fet bronze en els 100 metres esquena, però ho té força complicat per accedir al podi.

Menys sort ha tingut el seu company Rufino Regueira, que ha quedat fora en la primera eliminatòria. Tampoc havien accedit a les semifinals de les seves respectives proves ni Melquíades Álvarez ni la joveníssima Marina García, de 15 anys.

César Cielo, rècord del món dels 100 lliures

El brasiler César Cielo i el francès Alain Bernard han disputat una de les finals més igualades de la jornada, la de 100 metres lliures. El sud-americà ha batut el francès, actual campió olímpic de la distància, per ben poc, i, a més, ha establert un nou rècord mundial. S'ha convertit en el primer nedador a baixar dels 47 segons.

Més rècords

En totes les finals femenines de la jornada hi ha hagut un rècord mundial. L'australiana Jessicah Schipper ha millorat la marca dels 200 papallona, la xinesa Jing Zhao ho ha fet en els 50 metres esquena, i les seves companyes del 4 X 200 lliures han establert una nova marca millor en aquesta distància.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut