Natació

Aschwin Wildeboer conquereix la medalla d'or als 50 metres esquena en piscina curta

La natació catalana continua col·leccionant medalles en els Europeus de natació de piscina curta que s'estan disputant a Polònia. Després dels tres metalls aconseguits en la jornada d'ahir, aquest divendres a la tarda, Aschwin Wildeboer s'ha proclamat campió d'Europa dels 50 metres esquena amb un temps de 23.43 segons, davant del suís Flori Lang i el bielorús Pavel Sankovic. Abans de l'or de Wildeboer, Èrika Villaécija s'ha penjat la medalla de plata als 800 metres lliures en una final en què s'ha imposat la danesa Lotte Friis.

Actualitzat
El nedador català Aschwin Wildeboer s'ha proclamat aquest divendres campió d'Europa dels 50 metres esquena en els Campionats d'Europa de piscina curta que es disputen en Szezecin (Polònia).
Wildeboer ha marcat un temps de 23.43. Segon ha estat el suís Flori Lang amb una marca de 23.57, mentre que tercer ha estat el bielorús Pavel Sankovic, amb un temps de 23.64. L'altre català participant en aquesta final, Juan Miguel Rando, ha acabat novè.

Villaécija, plata als 800 lliures

Èrika Villaécija ha guanyat la medalla de plata dels 800 metres lliures dels Europeus de piscina curta que s'estan disputant a Polònia. La nedadora catalana ha acabat la final segona amb un registre de 8:12.23 i només s'ha vist superada per la danesa Lotte Friis, que s'ha penjat l'or amb un temps de 8:07.53. La mallorquina Melanie Costa ha completat el podi final i ha aconseguit el bronze en superar en un esprint molt ajustat l'irlandesa Grainne Murphy. Friis ha nedat més de la meitat de la final per sota del rècord del món que té la italiana Alessia Filippi amb un temps de 8:04.50, però finalment ha pagat l'esforç que ha realitzat al començament de la prova.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut