Natació

Aschwin Wildeboer acaba cinquè en la final dels 200 metres esquena dels Mundials de Roma

Aschwin Wildeboer ha estat cinquè en la final dels 200 metres esquena dels Mundials de Roma, en què ha batut el seu propi rècord d'Espanya de la distància amb un temps d'1 minut, 54 segons i 92 centèsimes. El sabadellenc, que va aconseguir el bronze en els 100 esquena, no ha pogut penjar-se una nova medalla i ha acabat a prop del podi. El guanyador de la prova ha estat el nord-americà Aaron Peirsol, que ha establert un nou rècord mundial amb un registre d'1.51.92.

Actualitzat
L'altre medallista de la delegació espanyola, Rafa Muñoz, s'ha classificat per disputar la final dels 100 metres papallona després de fer el segon millor crono de la seva semifinal. El gran favorit dels 100 papallona és Michael Phelps, que en l'última prova de la jornada s'ha penjat la seva tercera medalla d'or en 4x200. El quartet nord-americà també ha batut el rècord del món.

Steffen, or i rècord del món als 100 lliures

La cinquena jornada de tarda dels Mundials de Roma s'havia obert amb la final dels 100 metres lliures femenins. Aquí també ha caigut la plusmarca mundial. L'alemanya Britta Steffen ha superat la seva marca anterior, i l'ha deixat en 52 segons i 7 centèsimes.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut