Atletisme

Asafa Powell iguala per tercera vegada el seu rècord del món dels 100 metres

Asafa Powell ha igualat per tercera vegada el seu rècord del món dels 100 metres. Ahir, a la Golden League de Zuric, setmanes després que les marques de Justin Gatlin quedessin desacreditades pel dòping, Asafa Powell va reafirmar de nou que li pertany en exclusiva el títol d'home més ràpid del món. L'atleta jamaicà va igualar el seu propi rècord i per tercera vegada arriba als 9 segons i 77 centèsimes. Amb aquesta victòria, Powell continua imbatut a la Golden League i opta al premi de mig milió de dòlars. Justin Wariner, Tirunesh Dibaba i Sanya Richards també han sumat la quarta victòria consecutiva. Per aconseguir el premi, hauran de repetir a Brussel·les i a Berlín.

Actualitzat

Marion Jones podria dir adéu a l'atletisme durant dos anys, si es confirma el positiu per EPO. Ahir, la nord-americana havia de ser a la línia de sortida dels 100 metres llisos a la reunió de Zuric, però va renunciar-hi al·legant motius personals. Jones acabava de ser informada que havia donat positiu en una prova anterior disputada a Indianàpolis. Medallista olímpica en cinc ocasions, el fantasme del dopatge la persegueix des de fa temps, però mai no havia donat positiu, per això, i a falta de la contraanàlisi, la sanció màxima que li podria caure és de dos anys.

En la mateixa pista i distància, on no va córrer Marion Jones, Asafa Powell va igualar el seu rècord del món amb 9.77. Una marca que comparteix amb Justin Gatlin, apartat de les pistes per un positiu sonat per testosterona. Al rècord del món dels 100 metres llisos se li augura poca vida. El jamaicà l'ha igualat en tres ocasions en els últims 14 mesos.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut