Actualitat blaugrana

Arxavin es deixa estimar pel Barça després de confessar que somia jugar de blaugrana

Falta que el Barça s'acabi de decidir i que el propietari del Zenit, que és l'home que té l'aixeta del gas d'Europa i la tercera corporació més gran del món, Gazprom, hi doni llum verda. Per tant, no seran els diners el factor determinant del fitxatge d'Arxavin, sinó les ganes del jugador de fer un salt qualitatiu en la seva carrera futbolística. I això passa per sortir de la lliga russa. Si l'última paraula la té el jugador -com acostuma a passar- el Barça té tots els números, perquè en l'entrevista que ha concedit Arxavin a la web de la UEFA no hi ha cap dubte. El seu somni és jugar al Barça.

Actualitzat

Acaba de fer 27 anys i ha irromput com un tsunami. Dos partits, només dos partits en aquesta Eurocopa, i aquest futbolista ha passat de ser el que porta el 10 de Rússia a tenir identitat pròpia: Andrei Arxavin, el davanter total. Arsène Wenger ja ha fet una oferta per ell: dotze milions d'euros. Oferta rebutjada pel Zenit. De totes maneres, a Rússia tothom sap que ha decidit marxar.

El que Hiddink no diu ho explica Arxavin mateix en una entrevista a la web oficial de l'Eurocopa. Que és del Barça, que ho és des de l'època del Dream Team, quan ell era un nen, i que mai s'havia imaginat que podria vestir de blaugrana. Aquest dijous, Espanya-Rússia, amb Arxavin al camp.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut