Futbol

Arturo Vidal es podria convertir en jugador del FC Barcelona

El Barça obre una nova via després d'estancar-se el fitxatge de Rabiot. Vidal, de 31 anys, estaria encantat de jugar al Camp Nou

Actualitzat

Des que Paulinho va tornar al futbol xinès, Adrien Rabiot ha estat el número 1 de la llista de prioritats del Barça per reforçar el mig camp. Però a París, el club blaugrana hi ha trobat, altra vegada, un mur amb què és molt difícil negociar. La secretaria tècnica no vol esperar eternament i arriscar-se a rebre carabasses, de manera que ha anat treballant en altres opcions. Una és Arturo Vidal.

El Barça ja ha parlat amb el jugador: el xilè estaria encantat de venir a Barcelona. Tot i que l'Inter en tenia avançada la contractació, el Camp Nou l'atreu molt més que San Siro. També està avançat l'acord amb el Bayern de Munic, que, segons algunes informacions periodístiques, rondaria els 30 milions d'euros. El Barça, per tant, veu moltes opcions de fitxar-lo. 

Arturo Vidal, que té 31 anys, ha jugat les tres darreres temporades al Bayern de Munic. La 2015-2016, amb Pep Guardiola d'entrenador. El xilè era fix a l'onze del tècnic català. És un migcampista molt físic, un lluitador incansable; és estrany veure-li perdre algun duel cos a cos. És un jugador amb arribada però també, amb un fort caràcter dins i fora dels camps de futbol.  Vidal -i això ho té molt present el Barça- ha estat força castigat els últims anys per les lesions. De fet, ha estat de baixa els darrers quatre mesos per un problema al genoll dret. La revisió mèdica no serà aquesta vegada un pur tràmit. 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut