Futbol

Artur Mas rep el nou consell d'administració de l'Espanyol, encapçalat per Joan Collet

El president de la Generalitat, Artur Mas, ha rebut el nou consell d'administració de l'Espanyol, que l'ha obsequiat amb una samarreta blanc-i-blava amb el seu nom.

Mas i Collet, a la Generalitat

Un cop estabilitzada la seva situació en la Lliga, els ànims a l'Espanyol estan força relaxats i l'optimisme s'ha fet evident en la recepció que aquest matí el president de la Generalitat, Artur Mas, ha fet al nou consell d'administració del club.

Joan Collet ha encapçalat la comitiva blanc-i-blava, que ha aprofitat l'ocasió per donar a conèixer al cap de l'executiu els projectes de futur de l'entitat. Durant l'acte, ni el president perico ni el president de la Generalitat han parlat públicament amb els mitjans de comunicació, ja que tampoc estava previst.
L'anècdota de la trobada s'ha donat quan el president de l'Espanyol li ha regalat a Artur Mas una samarreta blanc-i-blava amb el seu nom i el número 10 a l'esquena.

Presentació del futbol base

Joan Collet té aquests dies l'agenda ben plena. Ahir a la tarda també va presidir la presentació del futbol base del club. I és que el futur del club està, en bona mesura, a les mans dels 400 joves que integren els 20 equips del futbol base de l'Espanyol, tant masculí com femení.