Barça

Arthur: "Iniesta i Xavi, per a mi, són com un mirall"

El brasiler, procedent del Grêmio, ha estat presentat aquest dijous al Camp Nou sense públic com a conseqüència de les obres que s'estan realitzant a l'estadi blaugrana

Actualitzat

Dia atrafegat per al nou fitxatge del Barça, Arthur Melo. Després de superar la revisió mèdica a primera hora del matí d'aquest dijous, el migcampista brasiler ha passat per les oficines del Camp Nou per signar contracte i cap al migdia s'ha fet una sessió fotogràfica en una presentació sense aficionats. No s'ha obert al públic per qüestions de seguretat, per les obres que s'estan fent al Camp Nou.

Arthur, que arriba a Can Barça per a sis temporades procedent del Grêmio, del Brasil i que tindrà una clàusula de rescissió de 400 milions d'euros, no s'ha extès gaire en les seves primeres paraules com a jugador blaugrana, però, ha deixat clar la il·lusió que té en el seu nou repte professional:

"Estic molt content de ser aquí. Visca el Barça i visca Catalunya"

El migcampista del FC Barcelona ha trepitjat per primer cop la gespa de la seva nova casa, el Camp Nou, i ha fet els tradicionals tocs de pilota davant de l'allau de fotògrafs i càmeres de televisió. Posteriorment, a la roda de premsa, Arthur s'ha mostrat del tot feliç per haver fitxat pel club blaugrana:

"Estic molt content de tenir unes característiques aptes per al Barça. És fantàstic, gaudiré al costat de grans jugadors. També passaré moments difícils dels que n'espero aprendre moltes coses"

Com a migcampista, els periodistes l'han comparat amb Iniesta i Xavi, i això, per a Arthur, és un privilegi

"M'afalaga molt que em comparin amb dos jugadors als que admiro tant com Iniesta o Xavi. Per mi són com un mirall, una referència i treballaré per arribar al més a prop seu possible"

El brasiler no ha amagat les ganes que té de posar-se a les ordres de l'entrenador blaugrana

"Estic esperant amb moltes ganes el moment de poder parlar amb Valverde"

El secretari tècnic del FC Barcelona, Eric Abidal per la seva banda, s'ha desfet en elogis a l'hora de descriure Arthur:

"És un jugador amb un estil que encaixa totalment amb el Barça. Estem molt contents amb la seva arribada"

Abidal, a l'hora de parlar de possibles noves incorporacions, no ha volgut entrar en detall i no ha volgut revelar quines són les posicions que té al cap que creu que s'han reforçar. En tot cas, el màxim responsable de futbol del club ha donat per fet que també hi haurà sortides.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut