Futbol internacional

Arsene Wenger no decidirà la seva continuïtat a l'Arsenal fins després de la final de la Copa d'Anglaterra

L'Arsenal no ha disputat una bona temporada i alguns dels seus aficionats han demanat la marxa de l'entrenador. Wenger vol esperar a la Final de la Copa d'Anglaterra abans de decidir el seu futur.
Arsene Wenger (Foto: Reuters)

Arsene Wenger (Foto: Reuters)

Arsene Wenger, l'entrenador de l'Arsenal, decidirà el seu futur a final de mes, després de la Final de la Copa d'Anglaterra que el seu equip ha de disputar davant del Chelsea el dissabte 27 de maig a l'estadi de Wembley. L'entrenador francès, de 67 anys, acaba contracte  el proper 30 de juny amb el club que ha dirigit des de l'any 1996. Wenger ha explicat aquest divendres que el seu futur quedarà decidit en una reunió amb la junta directiva al final de la temporada.

Els "gunners" son cinquens de la classificació de la Premier League que encapçala el Chelsea, i lluiten per arribar als llocs que permeten jugar la pròxima edició de la Lliga de Campions. Diumenge hauran de guanyar l'Everton i esperar que el Liverpool perdi a casa contra el descendit Middlesborugh per assolir aquest objectiu.

Si finalment l'Arsenal queda fora la propera temporada de la Lliga de Campions, la final de la Copa d'Anglaterra seria l'última oportunitat de l'equip que dirigeix Arsene Wenger per maquillar el que ha no ha estat una bona temporada.