Barça

Arséne Wenger es resisteix a la pressió del Barça i reitera que Cesc no està en venda

Per veure Cesc Fàbregas vestit de blaugrana caldrà, de moment, remetre's a les celebracions de la selecció espanyola, quan Puyol i Piqué van vestir el català de l'Arsenal amb la samarreta del Barça. I és que cada dia que passa el fitxatge del jugador d'Arenys de Mar és més i més difícil. Se n'ha encarregat de recordar-ho l'entrenador dels "gunners", Arséne Wenger, que ha dit que Cesc no està en venda i que, per tant, l'Arsenal no escoltarà cap oferta per important que sigui.

Actualitzat
El manager i tècnic de l'Arsenal s'ha mostrat cansat dels rumors que advoquen pel traspàs de Cesc al Barça i ha lamentat les converses innecessàries que només han fet que afegir pressió a tota aquesta qüestió. Per l'entrenador francès, aquesta situació s'ha d'acabar.

I és que Wenger ha reiterat que Cesc no està en venda. L'Arsenal no pensa vendre'l i no pas per una qüestió de diners sinó perquè el català és el capità de l'equip i el centre al voltant del qual el club anglès construeix el seu projecte esportiu. Wenger va fer aquestes declaracions després que l'Arsenal guanyés un partit amistós davant el Barnet per 4-0.

Així doncs, la plantilla del Barça, que comença dilluns la pretemporada, haurà d'esperar qui sap quant per poder veure Cesc al seu costat. De moment, vuit jugadors del primer equip, disset del filial i tres de cedits, treballaran dilluns a les ordres de Josep Guardiola. Serà un dia reservat a les revisions mèdiques i sense la presència dels mundialistes, que tot just fa una setmana que han començat les vacances. Villa s'incorporarà més tard.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut