Arsenal i Marsella asseguren els punts mentre el Porto cau a Sant Petersburg i l'Apoel empata a Donetsk

Arsenal i Olympique de Marsella van guanyar com a locals els seus partits davant l'Olympiacos (2-1) i el Borussia Dortmund (3-0), respectivament, i deixen entreveure que el doble duel que dirimiran a les pròximes jornades decidirà el líder del grup F. Al grup F, l'Apoel de Nicòsia és el sorprenent líder després d'arrencar un empat a casa del Xakhtar de Donetsk (1-1). El Porto, vigent campió de l'Europa League, va sortir escaldat de la seva visita a casa del Zenit de Sant Petersburg (3-1).

Arsenal, 2 - Olympiacos, 1
L'Arsenal va sumar tres punts davant l'Olympiacos però no va respirar tranquil fins al final del partit. Tot i avançar-se dues vegades gràcies als gols d'Oxlade-Chamberlain (min 8) i d'André Santos (min 20), l'equip d'Ernesto Valverde no va abaixar els braços i va reduir diferències amb un gol del castellonenc David Fuster.

Olympique Marsella, 3 - Borussia Dortmund, 0
L'Olympique de Marsella es va imposar amb comoditat a un Borussia de Dortmund molt discret per ser el vigent campió de la Bundesliga. Els herois del Vélodrome van ser Ayew, autor de dos gols, Rémy, que va signar l'altre a més de donar una assistència i forçar un penal, i el porter Mandanda que va neutralitzar el poc perill que va crear el Borussia. Tot hauria pogut canviar si el geni dels grocs, Götze, no hagués enviat al pal una rematada fàcil amb l'1-0.

Zenit, 3 - Porto, 1
L'expulsió de Jorge Fucile al Porto va ser la clau de la seva derrota contra el Zenit de Sant Petersburg. I això que les coses no podien haver començat millor per als portuguesos, que, en el minut 10, ja havien marcat gràcies a l'oportunitat de James Rodríguez després d'una gran jugada de Hulk. Semblava que aquest gol una mica matiner podria acabar d'ensorrar els locals, però el gol de Roman Xirokov en el minut 20 els va tornar a posar en el partit. Ni Elton, primer, ni Fucile, després, van poder evitar el gol. L'expulsió ja comentada de l'uruguaià en els últims minuts de la primera part va condicionar la resta del partit. I amb una segona part totalment del Zenit, van arribar els altres dos gols. En el 63, el de Roman Xirokov, el segon del seu compte particular. I, en el 72, el de Danny després d'una excel·lent jugada de Kerzhakov. Primera victòria del Zenit i primers tres punts.

Xakhtar Donetsk, 1 - Apoel, 1
L'Apoel va estar a punt de protagonitzar la sorpresa quan es va avançar en el marcador del Donbass Arena de Donetsk, amb gols de Trichkowski (min 61). El Xakhtar va aconseguir anivellar-lo gràcies al brasiler Jadson. Tot i això, l'Apoel manté fermes les seves esperances amb quatre punts en dues jornades, en un grup que es preveu molt ajustat, i que té en el Xakhtar, un sol punt, l'inesperat cuer.