Fórmula 1

Arriben els primers lliures del Gran Premi d'Alemanya a Hockenkeim,en directe per Esport3 i esport3.cat

El Mundial de Fórmula 1 arriba a l'equador amb Fernando Alonso com a líder a la general. A Alemanya, aquest cap de setmana, l'asturià buscarà la tercera victòria de la temporada, mentre que Sebastien Vettel intentarà ser finalment profeta a la seva terra. Els primers lliures, aquest divendres a les 10.00.

Actualitzat
El Mundial de Fórmula 1 arriba a l'equador amb Fernando Alonso com a líder a la general. A Alemanya, aquest cap de setmana, l'asturià buscarà la tercera victòria de la temporada mentre que Sebastian Vettel intentarà ser finalment profeta a la seva terra. Els primers lliures, aquest divendres a les 10.00 per Esport3 i esport3.cat.

El circuit d'Hockenheim s'adapta teòricament bé a les característiques del Ferrari. Així ho ha confirmat Alonso, que també ha assenyalat com a rivals més perillosos Hamilton (McLaren) i els dos Red Bull (Webber i Vettel).

Precisament Vettel centrarà gairebé totes les mirades de l'afició local. I és que el vigent campió mundial no ha guanyat mai al Gran Premi d'Alemanya (ni a Hockenheim, ni a Nürburg).
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut