Motor

Arriben a Barcelona la majoria de participants catalans del Dakar

El gruix de participants catalans, entre ells Gerard Farrés, Laia Sanz i Oriol Mena, han rebut una calorosa benvinguda en la seva tornada, aquest dilluns al Prat

Actualitzat
Ja són a Barcelona la majoria dels pilots catalans que han participat en el Ral·li Dakar. Aquest dilluns els han rebut amics, familiars i curiosos.
Al capdavant, Gerard Farrés, que ha acabat en la cinquena posició de la categoria de motos. És l'últim cop que corre aquesta prova sobre dues rodes, però no descarta córrer en cotxes més endavant. Com a premi a la seva bona classificació, a Farrés l'han mantejat.

També ha arribat, entre d'altres, Dani Oliveras, que va acabar novè, Iván Cervantes, que va ser vint-i-novè, o Laia sanz, molt contenta després de tornar a ser la millor en categoria femenina amb un dotzè lloc a la general. I Oriol Mena, distingit com a millor "rookie" de la competició després d'haver aconseguit el setè lloc en el seu primer Dakar, i que ha estat rebut amb grans aplaudiments.

En el mateix vol ha arribat Isidre Esteve, que valorava molt positivament el seu 21è lloc a la categoria de cotxes amb el seu vehicle adaptat.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut