Laia Sanz i Francesc Gutiérrez, preparats per a l'experiència de les 24 hores.
Laia Sanz i Francesc Gutiérrez, preparats per a l'experiència de les 24 hores.
Automobilisme

Arrenquen les 24 Hores d'Automobilisme de Barcelona amb la participació de Laia Sanz

A les 12 del migdia de dissabte han començat al Circuit de Catalunya les 24 Hores d'Automobilisme de Barcelona Trofeu Fermí Vélez. El Ferrari pilotat pels txecs Jirí Písarik, Jaromir Jirík, Peter Kox i l'italià Matteo Malucelli ha arrencat en la "pole position". A la prova hi participa Laia Sanz

Actualitzat

A les 12 del migdia de dissabte han començat al Circuit de Catalunya les 24 Hores d'Automobilisme de Barcelona Trofeu Fermí Vélez. El Ferrari pilotat pels txecs Jirí Písarik, Jaromir Jirík, Peter Kox i l'italià Matteo Malucelli ha arrencat en la "pole position". Un total de 280 pilots repartits en 70 equips de 14 països diferents participaran en aquesta cursa de resistència. En un d'ells, al volant d'un Seat Leon, hi prendrà part Laia Sanz acompanyada només d'un altre pilot, Francesc Gutiérrez. La cursa acabarà diumenge a les 12 del migdia.

Alternança en el liderat

Després de cinc hores de cursa, l'equip suís Hofor-Racing i el txec Scuderia Praha s'han convertit en els protagonistes a la pista, intercanviant la seva posició al capdavant de les 24 Hores de Barcelona en funció de les seves aturades per repostar o canviar de pilot. Els equips Walkenhorst Motosport1, Leiper Motorsport i Kessel Racing també han liderat la prova en algun moment. Les diferències entre aquest cinc equips són mínimes.

Anar al contingut