Copa del Rei d'hoquei patins a Blanes
Imatge d'arxiu de la Copa del Rei d'hoquei patins de Blanes
Hoquei patins

Arrenca l'OK Lliga masculina amb el Barça Lassa com a principal favorit al títol

Per setena temporada seguida, es manté el format de competició regular, sense "play-off". El principal favorit continua sent el Barça, defensor del títol

Maria GuixàActualitzat

Aquest cap de setmana comença l'OK Lliga masculina i, com ja ha passat en altres temporades, ho fa amb partits ajornats a causa de la disputa, a la vegada, del mundial sub-20 que es fa a Vilanova i la Geltrú..

El tret de sortida, amb quatre partits ajornats, és aquest cap de setmana. L'última jornada està prevista pel 4 de juny. La primera volta, que decidirà els equips que jugaran la Copa, s'acabarà el 23 de gener. Com la temporada passada, hi haurà partits entre setmana quan hi hagi competicions europees, que comencen el 24 d'octubre.

La Supercopa espanyola, per Tots Sants

Es manté el sistema de final a quatre dels dos últims anys però no és la competició que obre la temporada. El Barça, el Liceo, el Vendrell i el Vic la jugaran el cap de setmana del 31 d'octubre - 1 de novembre a la capital osonenca.

Tots contra el Barça

El defensor del títol ha fet tres canvis a l'equip: Eduard Lamas, Lucas Ordóñez i Xavi Costa arriben a l'equip blaugrana i se n'han anat Reinaldo García, Marc Torra i Raül Marín. Els dos primers, a la Lliga portuguesa, i Marín torna al Reus per liderar un nou projecte sense Alejandro Domínguez a la banqueta.

El Liceo i el Vic, amb pocs canvis i amb els mateixos entrenadors, són els que, en principi, han d'ocupar la part alta de la classificació. El Vendrell, campió de la Lliga Catalana, i el Reus, també hi aspiren. El patró que s'ha repetit les últimes temporades és, però, d'una gran igualtat entre la majoria d'equips.

Els nous

El Caldes ha tornat a l'OK Lliga després de 36 anys d'absència. Els altres dos que hi tornen, tot i que no fa tant que han estat a l'elit, són el Lloret i el Maçanet.

Hi ha cinc canvis a les banquetes. Enrico Mariotti assumeix la del Reus, Pere Varias canvia la del Vendrell per la del Noia, que fins la temporada passada ocupava Ferran López i que ara s'estrenarà a la de l'Igualada. Al Vendrell hi ha anat Guillem Pérez i al Maçanet, Jordi Rodríguez.

Anar al contingut