Fórmula 1

Arrenca el GP d'Alemanya de Fórmula 1 amb el debut de Jaume Alguersuari com a pilot provador

El circuit de Nürburgring acull aquest cap de setmana la novena prova del Mundial de Fórmula 1 amb un català com a protagonista dels primers entrenaments lliures del Gran Premi d'Alemanya. Jaume Alguersuari s'estrena com a pilot provador de Red Bull i Toro Rosso en una jornada que, malgrat l'arribada del jove barceloní a l'elit de l'automobilisme, estarà marcada per l'actuació de Sebastian Vettel. L'alemany, que corre a casa, és de moment l'únic que pot fer ombra al líder del campionat, Jenson Button

Actualitzat
Després del seu triomf a Anglagerra, Sebastian Vettel pot començar a discutir-li el Mundial a Jenson Button. L'alemany de Red Bull espera sumar a Nürburgring el seu tercer triomf de la temporada per acostar-se més a l'anglès al capdavant de la classificació. Els primers entrenaments lliures de cara al GP, aquest divendres, començaran a dirimir els dubtes. 

Enmig d'aquesta lluita, Jaume Alguersuari tindrà la seva quota de protagonisme en debutar oficialment com a pilot provador a la Fórmula 1. Un altre pas en la carrera del jove pilot barceloní.

I un altre nom propi d'aquest Gran Premi és el de Fernando Alonso. Molts rumors s'han escampat aquests dies situant-lo a Ferrari a partir de 2010. La premsa italiana assegura que el contracte de l'asturià amb els italians ja està firmat tot i que l'espanyol, de moment, es fa el despistat. El campió asturià substituiria Kimi Räikkönen, malgrat que el finlandès reitera un cop i un altre que encara té contracte en vigor amb l'escuderia del "cavallino rampante".
Anar al contingut