Gonzalo Pérez de Vargas va acabar lesionat l'últim partit de l'Europeu (Reuters)
Handbol

Arpad Sterbik s'incorpora d'urgència a la selecció espanyola d'handbol

El porter hispanoserbi ha estat cridat davant el dubte de Gonzalo Pérez de Vargas, que es podria perdre les semifinals davant França

Actualitzat

Arpad Sterbik s'incorporarà aquest mateix dijous a la concentració de la selecció espanyola d'handbol en previsió que Gonzalo Pérez de Vargas, que es va lesionar en un genoll, no pugui disputar les semifinals de l'Europeu, aquest divendres davant França.

Pérez de Vargas, que segons les primeres exploracions té una distensió al lligament lateral intern del genoll dret, s'ha de sotmetre a una ressonància magnètica per saber definitivament l'abast de la seva lesió.

L'entrada o no d'Arpad Sterbik a l'equip no se sabrà finalment fins divendres, el mateix dia de partit, quan la delegació espanyola hagi de fer oficial la llista de setze jugadors que disputaran la semifinal.

Si finalment Sterbik entra en l'equip, serà el segon jugador que hagi d'incorporar-se a la concentració de l'equip espanyol un cop iniciat l'Europeu de Croàcia, després del canvi d'Aitor Ariño pel lesionat Ángel Fernández a la primera fase del torneig. 

Anar al contingut