Aron Palmarsson, dubte per a la Copa del Rei (@FCBhandbol)
Handbol

Aron Palmarsson té un trencament fibril·lar al bessó de la cama dreta i és dubte per a la Copa del Rei

El club blaugrana no ha precisat el temps exacte que estarà de baixa però l'islandès és dubte per a la fase final de la Copa del Rei que es disputarà del 4 al 6 de maig a Madrid

Actualitzat

El jugador islandès del Barça Lassa d'handbol Aron Palmarsson serà baixa els propers dies a causa d'un trencament fibril·lar al bessó de la cama dreta que es va fer dissabte passat durant el partit de Lliga contra el Zamora. El club blaugrana no ha precisat el temps exacte que estarà de baixa però Palmarsson és dubte per a la fase final de la Copa del Rei que es disputarà del 4 al 6 de maig a Madrid.

Palmarsson, que es va incorporar a l'equip blaugrana durant el mes d'octubre, ha jugat un total de 26 partits i ha marcat 51 gols, pràcticament una mitjana de dos per cada matx. Si la nota negativa del partit a Zamora va ser la lesió de l'islandès, la positiva va ser el retorn a l'equip del danès Lasse Andersson, que, després de superar una doble lesió de lligaments al genoll esquerre, ha tornat a jugar més d'un any després.

Anar al contingut