Aron Canet ha acabat emportant-se el millor temps en els entrenaments lliures de Moto3 del GP de Catalunya
Motociclisme

Aron Canet domina la segona sessió de lliures en Moto3 del GP de Catalunya

El pilot valencià s'ha sobreposat a la caiguda de la primera sessió i ha passat al davant dels seus competidors amb molt poques dècimes de marge

Actualitzat

La caiguda d'Aron Canet en la primera sessió dels entrenaments lliures de Moto3 en el GP de Catalunya ha quedat del tot oblidada en l'FP2. El pilot valencià ha signat el millor temps (1:54.257) en l'última volta, dues dècimes per davant de Romano Fenati (1:54.544) i de Joan Mir, tercer, a només tres dècimes (1:54.608). Canet no vol deixar escapar el mallorquí, que, cursa a cursa, es va fent fort en el liderat de la classificació general.

Els núvols negres i carregats de pluja que hi havia al matí en el cel del Circuit de Barcelona-Catalunya s'han esvaït del tot, de manera que les motos de la categoria més petita del Mundial han pogut rodar en condicions normals per esprémer el seu rendiment gràcies al fet que l'asfalt del traçat català ja estava completament eixut. Aquest dissabte, a primera hora, nova sessió de lliures i, al migdia, els qualificatoris que definiran la graella de sortida per la cursa de diumenge.

A Moto2, duel Morbidelli-Márquez

Pel que fa a Moto2, la segona sessió ha estat una lluita aferrissada entre dos companys d'equip, Franco Morbielli i Àlex Márquez, que finalment s'ha decantat del cantó de l'italià . Darrere els dos pilots de l'equip Estrella Galicia 0,0 Kalex s'ha situat el portuguès Miguel Oliveira (KTM), que havia sigut erl més ràpid en la sessió inicial. 

Anar al contingut