Carles Vilarrubí, vicepresident de l'àrea institucional, ha entregat una samarreta a Arnold Schwarzenegger (@FCBBarcelona)
Barça

Arnold Schwarzenegger visita el Camp Nou

L'actor nord-americà ha aprofitat la celebració de l'Arnold Classic Europe que se celebra a Barcelona per visitar el museu i les instal·lacions del club

Actualitzat

L'actor Arnold Schwarzenegger ha visitat aquest dissabte el Museu del FC Barcelona i el Camp Nou aprofitant que se celebra l'Arnold Classic Europe a Barcelona per segon any consecutiu. No és la primera vegada que l'actor aprofita una visita a Barcelona per visitar el club. Precisament, fa exactament un any, ja va assistir a un entrenament del primer equip a la Ciutat Esportiva, en el qual es va fotografiar amb el diferents jugadors de la plantilla del FC Barcelona.

El vicepresident de l'Àrea Institucional, Carles Vilarrubí, li ha entregat una samarreta blaugrana personalitzada a la llotja presidencial a l'actor, que ha assegurat que el "Barça té una gran història i que fa un futbol increïble". "Té jugadors de molt talent i ser aquí al Camp Nou, veure els seus trofeus i els vídeos de les grans victòries, és fantàstic i un regal", ha sentenciat.

 


 

Anar al contingut