Ciclisme

Armstrong, suspès a perpetuïtat i desposseït dels seus títols des de 1998, incloent els set Tours

Lance Armstrong ja en té prou. El ciclista nord-americà -set vegades campió del Tour- ha dit que renuncia a defensar-se de les acusacions de dopatge perquè està cansat de lluitar per demostrar la seva innocència. Continua mantenint que ell no ha fet res il·legal. De moment, però, aquest divendres, l'Agència Antidopatge dels Estats Units l'ha suspès a perpetuïtat i li retira tots els títols aconseguits des del 1998, incloent-hi els set Tours i el bronze olímpic de Sydney.

Actualitzat
Lance Armstrong ja en té prou. El ciclista nord-americà -set vegades campió del Tour- ha dit que renuncia a defensar-se de les acusacions de dopatge perquè està cansat de lluitar per demostrar la seva innocència. Continua mantenint que ell no ha fet res il·legal.

De moment, però, aquesta divendres a la tarda, l'Agència Antidopatge dels Estats Units l'ha suspès a perpetuïtat i li retira tots els títols aconseguits des del 1998, incloent-hi els set Tours i el bronze olímpic de Sydney. Una decisió que s'ha pres després que Armstrong renunciés a comparèixer davant la Comissió d'Arbitratge per respondre als càrrecs de dopatge que pesen sobre ell.

La direcció del Tour no es pronuncia

La direcció del Tour de França ha anunciat que no es prendrà cap decisió sobre Lance Armstrong fins que no hi hagi una decisió de l'UCI, la Federació Internacional de Ciclisme, un cop coneguda la sentència de l'Agència Antidopatge dels Estats Units.




VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut