Arlauskis ajuda Cristiano Ronaldo a aixecar-se en el seu debut amb l'Espanyol (EFE)
Futbol

Arlauskis i Hernán Pérez es perdran per lesió el pròxim partit de lliga a Mestalla

El porter lituà, que va ser substituït al descans del partit contra la Reial Societat, té un trencament a l'abductor de la cama dreta, i el paraguaià té una lesió muscular als isquiotibials de la cama esquerra

Actualitzat

La contundent derrota contra la Reial Societat ha aportat força conseqüències negatives en l'Espanyol en forma de dos lesionats. El porter Giedrius Arlauskis, que va ser substituït al descans, un trencament a l'abductor de la cama dreta i estarà entre 3 i 4 setmanes de baixa.

El porter lituà, una aposta personal de Galca, serà substituït durant el seu període de baixa per Pau López a la porteria blanc-i-blava. El que sembla complicat a hores d'ara és que quan Arla torni a estar disponible encara hi hagi el seu principal valedor a la banqueta del club.

Hernán Pérez també serà baixa aquest cap de setmana a Mestalla, ja que les proves mèdiques que se li han practicat han confirmat que té una lesió muscular als isquiotibials de la cama esquerra. El futbolista paraguaià, que va haver de ser substituït al descans contra la Reial Societat, haurà d'estar de baixa com a mínim una setmana i caldrà seguir la seva evolució els dies següents per saber si estarà en condicions per al següent partit de lliga contra el Deportivo.

D'altra banda, Salva Sevilla només té una contusió al genoll esquerre i tot apunta que no hauria de tenir problemes per anar integrant-se gradualment en els entrenaments d'aquesta setmana.

Anar al contingut