Futbol

Aritz López Garai es declara "preparat i il·lusionat" abans d'assumir la banqueta del Reus

El basc, que penja les botes per passar del camp a la banqueta, diu que no s'ho va pensar "ni cinc segons" quan li van fer la proposta

Actualitzat

Aritz López Garai ha assegurat en la seva presentació com a nou entrenador del Reus Deportiu que està "preparat i il·lusionat" per al repte de dirigir al conjunt reusenc les pròximes tres temporades.

El de Barakaldo penja les botes als 36 anys i passa directament a la banqueta del club en el qual ha jugat l'última campanya i mitja. López Garai ha agraït "la gran confiança" que li ha donat l'entitat tarragonina des de la seva arribada i ha assegurat que no s'ho va pensar "ni cinc segons" quan va rebre la proposta.

El migcampista, que va renovar el gener passat per tres temporades amb el Reus, ha apuntat que mai creia que en la primera d'aquestes seria el tècnic de l'equip, encara que ha reconegut que sempre va tenir al cap arribar a ser entrenador.

Per al nou repte, López Garai se sent "preparat i il·lusionat" i ha destacat que el primer que farà és "intentar convèncer els jugadors de la idea" futbolística que té. El nou tècnic del Reus vol un equip "valent i competitiu", i espera que els aficionats "s'enganxin" a un projecte que passarà per intentar finalitzar entre els set primers classificats.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut