Leo Messi, durant el partit que l'Argentina ha jugat contra Veneçuela (Reuters)
Futbol internacional

L'Argentina juga amb foc i no pot passar de l'empat davant de Veneçuela (1-1)

L'equip de Sampaoli empata a un amb la de Veneçuela i deixa escapar una oportunitat d'or per fer un salt endavant en la classificació per al Mundial de Rússia 2018

Amb Leo Messi i Javier Mascherano al camp, l'Argentina només ha tret un punt contra el cuer del grup, Veneçuela (1-1), un equip que només ha estat capaç de guanyar un dels setze partits disputats en aquesta fase.

Després que la primera part acabés sense gols, John Murillo, que juga a la lliga turca, ha marcat el 0-1 i ha fet saltar la sorpresa al Monumental de Buenos Aires. Només cinc minuts més tard, en el 55, Rolf Feltscher es feia el definitiu 1 a 1 en pròpia porteria.

A Messi i companyia els tocarà patir, i és que entren en zona de repesca i estan obligats a guanyar els dos pròxims partits: contra el Perú, el proper 5 d'octubre, i contra l'Equador, el 10 d'octubre.