Futbol

Argentina i Holanda empaten a zero en un partit que no compleix les perspectives

Les expectatives que havia aixecat el partit entre Argentina i Holanda no s'ha traslladat en qualitat en el terreny de joc. Amb les dues seleccions ja classificades per als vuitens de final el partit ha acabat sense gols i Argentina per millor gol average s'ha classificat primera del grup C i ara s'enfrontarà a Mèxic. Holanda per la seva banda, jugarà la següent ronda contra Portugal. En l'altre partit del grup, Costa d'Ivori ha superat Sèrbia i Montenegro (3-2), en un encontre intranscendent, ja que totes dues seleccions estaven eliminades.

Actualitzat

Pensant en els vuitens de final, els seleccionadors d'Holanda i l'Argentina han reservat diversos jugadors i això ha permès a Leo Messi estrenar titularitat amb el combinat sud-americà. El blaugrana ha ofert algunes espurnes del seu talent, però només ha pogut rematar una vegada a porteria, i ha estat substituït a vint minuts per al final.

Per ser primers de grup, als holandesos només els valia la victòria. Kuijt ha posat a prova el porter argentí Abbondanzieri. "L'albiceleste" ha reaccionat al compàs de Juan Román Riquelme. Primer ha estat a punt de marcar un gol olímpic, i després una falta llençada per ell ha acabat amb la pilota al pal, després del refús del defensa Boulahrouz. El golejador de l'Argentina Maxi Rodríguez no ha pogut incrementar el seu compte realitzador, tot i disposar de bones oportunitats. Una combinació múltiple entre Leo Messi i Riquelme l'ha culminat el jugador del Vila-real amb un llençament que ha sortit molt a prop de pal. 

L'exbarcelonista Cocu ha estat l'home més incisiu en atac dels "orange" en la segona meitat. El porter Van der Sar, que ha igualat el rècord de Frank de Boer amb 112 internacionalitats amb Holanda, ha evitat que els argentins marquessin després d'un xut de Tévez. Al final, empat a zero, i l'Argentina, com a primera de grup, jugarà els vuitens contra Mèxic, mentre que Holanda ho farà davant de Portugal.

Costa d'Ivori s'acomiada amb victòria

Tot i anar perdent per 0 gols a 2, Costa d'Ivori ha estat capaç de donar la volta al marcador i acomiadar-se del Mundial d'Alemanya amb una victòria. En el minut 10 de partit Zigic ha aprofitat una bona passada de Stankovic per inaugurar el mardacor. Només 10 minuts més tard Ilic ha tret profit d'un error defensiu dels africans per fer pujar el 0-2. El partit semblava sentenciat, però Dindane de penal en el minut 36 ha escurçat les diferències per a l'equip ivorià. Amb l'1-2 s'ha arribat al descans.

En els segons 45 minuts Costa d'Ivori ha capgirat el marcador. Dindane de cap ha igualat l'encontre i a falta de quatre minuts per al final Kalou de penal ha fet pujar el 3-2 definitiu.

Anar al contingut