Messi durant l'entrenament (REUTERS)
Mundial de Rússia

L'Argentina fa el primer assaig amb Messi abans de l'amistós a Haití

Sampaoli encara té pendent trobar el substitut de Sergio Romero, baixa per lesió

Actualitzat

Jorge Sampaoli, seleccionador de l'Argentina, va assajar aquest divendres amb un onze amb Leo Messi com a titular per al partit de dimarts davant Haití, el darrer de l'albiceleste a casa abans de marxar cap al Mundial de Rússia 2018.

El capità albiceleste va formar l'ofensiva amb Giovani Lo Celso, Ángel Di María i Gonzalo Higuaín, en una alineació on l'única incògnita que va mantenir va ser el porter.

Cristian Ansaldi, Nicolás Otamendi, Federico Fazio, Nicolás Tagliafico, Manuel Lanzini i Javier Mascherano van completar els deu jugadors de camp que podrien ser els de sortida dimarts davant de l'equip caribeny, a l'estadi de La Bombonera.

A la pràctica matinal, aquesta formació es va presentar amb un porter juvenil a l'espera de definir el porter titular després de la sortida de Sergio Romero dimecres per lesió.

Franco Armani, Wilfredo Caballero i Nahuel Guzmán són les tres opcions que Argentina té al planter de 23 jugadors mundialistes que aquest divendres va fer el seu primer entrenament complet després de la incorporació del migcampista Maximiliano Meza.

Al dia següent del partit a Haití, l'albiceleste marxarà cap a Barcelona per continuar els entrenaments i el 9 de juny visitarà Israel per al darrer amistós previ al desembarcament a Bronnitsy, on es concentrarà durant el Mundial de Rússia

ARXIVAT A:
Mundial Rússia 2018
Anar al contingut