Leo Messi amb la samarreta argentina (Reuters)
Leo Messi amb la samarreta argentina (Reuters)
Barça

L'Argentina convoca Leo Messi per acompanyar el nou seleccionador en el seu debut

La Federació Argentina encara no ha fet oficial el substitut d'Edgardo Bauza, però sembla clar que sigui qui sigui voldrà comptar amb un Messi alliberat de la seva sanció per la FIFA

Actualitzat

L'Argentina encara no té seleccionador, però ja ha donat a conèixer la llista dels jugadors convocats pels partits amistosos del 9 i 13 de juny contra les seleccions del Brasil i Singapur. Tot apunta a que el nou seleccionador serà l'ara entrenador del Sevilla Jorge Sampaoli, i de ben segur que voldrà veure de prop l'estrella de la convocatòria, el jugador del FC Barcelona Leo Messi, que hi serà acompanyat per Javier Mascherano.

Aquesta gira hauria de servir, precisament, perquè el nou seleccionador prengui contacte amb els seus jugadors i comenci a posar les bases de la seva estratègia de joc de cara al primer partit de competició oficial, el classificatori pel Mundial contra l'Uruguai del 31 d'agost.

L'Argentina és cinquena del seu grup a falta de 4 jornades, una posició que l'obligaria a jugar la repesca davant un rival d'Oceania. La bona noticia és que després que la FIFA aixequés la sanció a Leo Messi, el davanter del Barça podrà participar en aquests duels.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut