Arda Turan celebrant un gol amb el Basaksehir en una imatge d'arxiu
Futbol internacional

Arda Turan trenca el nas a un famós cantant turc en una batussa en una discoteca d'Istanbul

Segons publica la premsa local, la batussa va passar després que el futbolista turc del Basaksehir cedit pel Barça s'acostés a la dona del cantant, embarassada de vuit mesos; instants després, el cantant es va encarar al jugador, li va recriminar la seva actitud i va començar la baralla

Actualitzat

Arda Turan, jugador que aquesta temporada juga al Basaksehir turc cedit pel FC Barcelona, ha estat protagonista aquest dimecres per una baralla en un local d'Istanbul en què va trencar el nas a Berkay, un famós cantant turc.

Segons publica la premsa local, la batussa va passar després que Turan s'acostés a la dona del cantant, i que aquest, instants després, s'encarés al jugador, a qui va recriminar la seva actitud, i així va començar la baralla.

El futbolista va trencar el nas a Berkay, que va haver de ser traslladat a l'hospital, on el van operar. A més, sembla que el conflicte no es va acabar aquí. Arda, sempre segons la versió de mitjans locals, va acudir a l'hospital on intervenien el cantant. Allà, es va acostar a la dona i li va demanar que li disparés per acabar amb la seva vida.

El futbolista turc ha negat immediatament aquesta informació a les seves xarxes socials, tot i que sí que reconeix la baralla al local nocturn d'Istanbul, però ha aclarit que la informació sobre l'hospital i la pistola és "rotundament falsa".

La temporada passada, Arda Turan va ser sancionat amb 16 partits de suspensió per haver empès i insultat un àrbitre durant un partit de la lliga turca.

Anar al contingut