Barça

Arda Turan tanca l'any en el seu millor moment amb la samarreta del Barça

El turc suma onze gols aquesta temporada i està aprofitant, almenys en la faceta anotadora, els minuts que li està donant Luis Enrique

Marc BéjarActualitzat

Arda Turan no hi entén, de partits per a la relaxació. El turc està aprofitant els compromisos menys transcendents de la temporada per reivindicar-se, amb gols. El futbolista és l'únic integrant del primer equip que ha vist porteria en totes les competicions, amb un total d'11 dianes: dues a la lliga, quatre a la Champions, tres a la Copa i dues més a la Supercopa d'Espanya contra el Sevilla. Amb aquest bon rendiment, s'ha col·locat com el tercer màxim golejador de la plantilla, per darrere de Messi i Suárez, però gairebé doblant Neymar, tot i haver disputat 400 minuts menys.

El brasiler suma 6 gols i sembla estancat en la faceta anotadora, ja que no marca des del mes d'octubre, tot i que ho supleix amb assistències. Una situació que contrasta amb la facilitat per fer gols evidenciada per Arda Turan, que, aprofitant les absències de l'exjugador del Santos, i jugant d'extrem esquerre, s'està destapant com un davanter de garanties. A més del hat-trick d'aquest dimecres a la Copa contra l'Hèrcules, Arda Turan ja va aconseguir un triplet en un altre dels partits amb poca exigència aquesta temporada, el 6 de desembre a la Champions contra el Borussia Mönchengladbach.

Els números confirmen el bon moment d'Arda Turan, que viu la seva etapa més positiva des que és blaugrana. Als  29 anys, i amb una temporada i mitja al club, el jugador sembla haver-se adaptat a la dinàmica de l'equip, i s'ha convertit en una peça important en les rotacions de Luis Enrique.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut