Arda Turan (Reuters)
Arda Turan (Reuters)
Barça

Arda Turan rep l'alta mèdica i entra a la convocatòria contra el Manchester City; Aleix Vidal continua de baixa

Aleix Vidal torna a quedar fora de la llista perquè continua tenint molèsties a l'adductor de la cuixa dreta. També són baixa Piqué, Iniesta, Jordi Alba i Mathieu i completen la convocatòria tres jugadors del filial. El partit City-Barça, aquest dimarts, en directe per TV3, a les 20.45.

Actualitzat

El FC Barcelona ha fet aquest diumenge l'últim entrenament abans de viatjar a Manchester aquest dilluns per enfrontar-se en partit de Champions al City de Guardiola. Luis Enrique ja ha fet pública la llista de convocats, en què hi ha vint jugadors, 17 del primer equip i 3 del B. 

La gran novetat a la convocatòria és la del jugador turc Arda Turan, que ja s'ha recuperat del cop que va rebre aquest setmana en el partit de Supercopa de Catalunya contra l'Espanyol i el club ha confirmat l'alta mèdica. Aleix Vidal, que també estava pendent de si rebia l'alta, torna a quedar fora perquè continua tenint molèsties a l'adductor de la cuixa dreta. 

També continuen de baixa Piqué, Iniesta, Jordi Alba i Mathieu, fet que ha propiciat la convocatòria de tres jugadors del Barça B, Marlon, Aleñá i Nili. 

La llista de convocats completa és aquesta:  Ter Stegen, Cillessen, Masip, Ivan Rakitic, Sergio, Denis Suárez, Arda Turan, Suárez, Messi, Neymar Jr, Rafinha, Mascherano, Paco Alcácer, Lucas Digne, Sergi Roberto, André Gomes, Umtiti, Aleñá, Nili i Marlon.

El primer equip vola aquest dilluns a les 10 del matí a terres britàniques i el mateix dilluns ja s'entrenarà a l'Etihad Stadium, on jugaran el partit de Champions dimarts a les 20.45, en directe per TV3. 

 

 

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut