Arda Turan amb la seva nova samarreta (Twitter)
Arda Turan amb la seva nova samarreta (Twitter)
Barça

Arda Turan marxa cedit al Basaksehir d'Istanbul per al que li queda de contracte amb el FC Barcelona

El migcampista turc marxa cedit per al que queda de temporada i dues més

Actualitzat

Arda Turan és el primer dels jugadors als quals el FC Barcelona volia donar sortida en aquest mercat d'hivern que ha trobat un nou destí. El migcampista turc torna al seu país per jugar cedit a l'Istanbul Basaksehir FK.

L'acord entre els dos clubs contempla una cessió per al que queda d'aquesta temporada i dues més, el mateix temps de contracte que li queda a Turan amb el Barça. El club blaugrana manté la possibilitat de traspassar el jugador.

Tot i que no han transcendit xifres de l'operació, el Barça sí que ha explicat en un comunicat que rebrà una variable en funció del rendiment de Turan al Basaksehir, i que l'equip d'Istanbul es reserva, per la seva, banda una opció de compra del jugador.

Turan té una fitxa amb el FC Barcelona de 8 milions d'euros bruts per temporada, que poden arribar a 11 en funció de les variables. Aquesta fitxa serà assumida en la seva totalitat pel Basaksehir.

Arda Turan s'ha acomiadat del club i els seguidors blaugrana amb un missatge a les xarxes socials on reconeix que "ser jugador del Barcelona era el somni més difícil que he tingut mai, i sempre estaré orgullós de mi per haver-ho fet realitat". El migcampista ha tingut paraules d'agraïment per a companys, aficionats i club, i promet que "faré el que calgui per tornar a ser el jugador que una vegada us va enamorar".



 

 

NOTÍCIES RELACIONADES
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut