Espanyol

Arbilla: "Hem de mantenir la il·lusió de poder anar a Europa"

El lateral navarrès de l'Espanyol ha assegurat en una entrevista als mitjans oficials del club blanc-i-blau que han d'anar a totes i intentar guanyar els tres partits de lliga que queden per acabar la temporada

Actualitzat

El lateral dret de l'Espanyol Anaitz Arbilla ha afirmat que en aquesta recta final el seu equip ha de "mantenir la il·lusió de poder anar a Europa" i ha assegurat que el vestidor "anirà a totes" a falta de tres partits per acabar la Lliga.

El futbolista navarrès, en declaracions als mitjans oficials del club blanc-i-blau, ha reconegut, amb tot, que no serà senzill: "Ens queden tres partits molt complicats, però no hem de descartar res. Hem d'anar al màxim, encara que sabem que serà difícil".
 
La recepta, per a Arbilla, és no pensar en una altra cosa que no sigui guanyar Eibar, Reial Madrid i Celta. "S'està veient un Espanyol ambiciós. Per aconseguir-ho, hem de sumar victòries a cadascun dels compromisos que ens queden", ha comentat.

El pròxim rival, l'Eibar, està treballant per evitar el descens. Arbilla ha advertit del perill del partit de divendres que ve a Ipurua: "He jugat aquí amb el filial de l'Athletic. És un camp petit i el contrari es converteix en molt complicat. Són partits intensos i físics. Aniran a totes, són partits en què s'ho juguen tot a vida o mort".

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut