Arbilla vol mantenir la calma tot i els mals resultats. (Foto: Reuters)
Arbilla vol mantenir la calma tot i els mals resultats. (Foto: Reuters)
Futbol

Arbilla afirma que els últims resultats de l'Espanyol no han de posar nerviós l'equip

El defensa de l'Espanyol Anaitz Arbilla ha afirmat que, tot i els últims resultats, l'equip no s'ha de posar nerviós. El jugador ha reconegut que es troben en una situació irregular, però ha destacat el bon partit que van jugar contra el Vila-real.

Actualitzat

L'Espanyol ha continuat aquest dijous amb les sessions de treball de cara al duel contra l'Athletic de Bilbao. En la roda de premsa que ha ofert el defensa Anaitz Arbilla, el blanc-i-blau ha afirmat que, tot i els últims resultats de l'equip que no els han permès sumar tots els punts de voldrien, no s'han de posar nerviosos. "Semblava que començàvem molt bé, però en les últimes jornades no estem puntuant tot el que voldríem", ha assegurat el defensa blanc-i-blau. Tot i això, ha volgut destacar el bon partit que van firmar contra el Vila-real a l'última jornada: "Vam competir de tu a tu contra ells. Vam estar a l'altura i els ho vam posar difícil".

El jugador de l'Espanyol ja pensa en el pròxim partit de lliga, que jugaran a San Mamés, contra el Bilbao, un matx que per a ell és molt important: "Per mi, seria una gran oportunitat entrar a l'onze divendres. Tinc una gran estimació a San Mamés i seria molt especial per a mi". Cal recordar que Arbilla es va formar a les categories inferiors de l'Athletic.

 

 

 

 

Anar al contingut