Primera

Arbeloa veu complicat aturar Messi i Cristiano Ronaldo reconeix que l'argentí es troba entre els millors

Serà difícil que Pellegrini pugui comptar amb Kaká per al clàssic de dissabte. El brasiler continua sense recuperar-se del tot dels problemes físics que arrossega. Després de la xerrada inicial de Pellegrini, Kaká s'ha retirat al gimnàs, juntament amb Xabi Alonso, que té un cop al turmell. Després de l'exhibició de Messi contra l'Arsenal, l'argentí continua estant en boca de tothom. Fins i tot dins el vestidor blanc. Un dels que tindrà més feina aquest dissabte és Arbeloa, que té molts números per acabar sent l'encarregat d'aturar el crac blaugrana. El jugador creu que marcar l'argentí "serà molt complicat".

Actualitzat
A dos dies del clàssic, el Madrid ha completat la tercera jornada consecutiva d'entrenament, marcada per la millora de Drenthe, que s'ha exercitat amb els seus companys sobre la gespa de Valdebebas. Xabi Alonso, pendent de la seva evolució del cop que té al turmell dret, i Kaká han fet feina al gimnàs.

Arbeloa, encarregat segurament de marcar Leo Messi, ha explicat que aquesta tasca serà "molt complicada, ja que possiblement es tracta del millor jugador del món. No hi ha només un jugador capaç d'aturar-lo, sinó equips que poden fer-ho. És feina de tots", explicava el jugador madridista.

L'estrella dels blancs, Cristiano Ronaldo, que ha estat avui l'encarregat d'atendre els mitjans, ha dedicat elogis també a l'argentí: "Està entre els millors d'ara i de sempre". "Jo sóc més gran que Messi per alçada i perquè sóc més ample", ha comentat bromejant el portuguès, que esperava les preguntes sobre l'argentí després de les seves últimes exhibicions amb el Barcelona. "Crec que Messi està fent una temporada fenomenal, marcant molts gols. Està en un gran moment. Segur que es troba entre els millors futbolistes d'ara i de sempre", ha manifestat. Però ja ha advertit que dissabte, sobre la gespa del Bernabéu, no només hi seran ell i Messi, sinó molts bons jugadors.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut