Tenis

Arantxa Sánchez Vicario vol fer "un equip guanyador" com a capitana de la Copa Federació

L'extenista catalana Arantxa Sánchez Vicario ha estat presentada com a nova capitana de l'equip espanyol de la Copa Federació, en una nova etapa per al tenis femení, que tindrà al capdavant la jugadora estatal amb més títols de tots els temps. Un dia després de la presentació d'Àlex Corretja com a nou capità de l'equip masculí de Copa Davis, Arantxa, que també ha signat per dos anys, ha fet fet el mateix a l'Estadi Olímpic Lluís Companys de Barcelona. "La Copa Federació sempre ha estat una competició molt important, s'ha de tornar a aquest objectiu", ha expressat la nova capitana, que com a jugadora va guanyar aquesta competició cinc vegades, a la dècada dels 90, acompanyada de Conchita Martínez.

Actualitzat
La barcelonina, que s'ha mostrat il·lusionada amb el nou càrrec, ha dit que el primer repte, l'eliminatòria contra Rússia a Moscou, serà molt difícil. "Ens ha tocat un rival molt dur. No tenim res a perdre i la responsabilitat la tindran elles [les russes], que són favorites", ha indicat.

L'objectiu d'Arantxa Sánchez Vicario, doncs, és tornar a posicionar l'equip espanyol a l'elit i començar a centrar la mirada en els Jocs Olímpics de Londres, on volen aspirar a les medalles.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut