Barça

Aquest dissabte Barça, Atlètic i Reial Madrid disputen els seus partits amb la Lliga en joc

Com ja va passar en la jornada 35, els tres equips amb possibilitats de guanyar la Lliga disputen els seus partits de la jornada en dissabte. Primer, el Reial Madrid; després, l'Atlètic, i, finalment, el FC Barcelona

Actualitzat

Per segon dissabte consecutiu, els tres aspirants al títol de Lliga disputaran els seus partits de lliga la mateixa tarda, de forma esglaonada. I ho faran en el mateix ordre que en la primera ocasió. Aquesta setmana, però, els blaugrana es veuen afavorits pel fet que el matx de dissabte arriba pels seus dos rivals en mig de les semifinals de la Lliga de Campions.

FC Barcelona i Atlètic de Madrid lideren la classificació amb 82 punts. El Reial Madrid, tercer a un punt de distància, obrirà el foc al difícil camp de la Reial Societat (16:00). Zinedine Zidane haurà d'improvisar una davantera davant la baixa de dos dels seus millors atacants, Cristiano Ronaldo i Karim Benzema. Els dos són dubte per a la tornada de les semifinals de la Lliga de Campions dimecres a casa, contra el Manchester City, després de l'empat sense gols de l'anada.

El següent dels candidats a campions de Lliga a jugar serà l'Atlètic de Madrid, davant d'un rival força menys complicat "a priori", el Rayo Vallecano. És el partit que els de Simeone han d'afrontar entre els seus dos duels de semifinal europea contra el Bayern de Munic. A l'anada van guanyar per 1 a 0. L'entrenador argentí intentarà que els seus jugadors no es distreguin pensant en la tornada de dimarts (20:45, en directe a TV3).

Tancarà aquest segon dissabte amb la lliga en joc el FC Barcelona, a l'estadi del Betis, el Benito Villamarín (20:30). Els de Luis Enrique saltaran a la gespa coneixedors dels resultats del seus contrincants directes pel títol, que els pot afavorir si han cedit o els pot pressionar si han sumat els tres punts. La setmana anterior no va cedir cap dels tres conjunts implicats en aquesta lluita.

Aquesta serà l'última jornada que Barça, Atlètic i Reial Madrid disputen els seus partits a hores diferents. La Lliga ha dictaminat que les últimes dues jornades de la competició es juguin en horari unificat. El diumenge 8 de maig, a les 17:00, els blaugrana rebran l'Espanyol, l'Atlètic visitarà el Llevant i el Reial Madrid jugarà a casa contra el València.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut