Claver, en una acció d'aquesta temporada al Palau (@FCBbasket)
Bàsquet

Aquest dijous es disputa l'última jornada de la fase regular de la Lliga Endesa

Els dos equips catalans presents arriben motivats i amb els deures fets a la darrera jornada de la competició

Actualitzat

Aquest dijous s'acaba la fase regular de la Lliga Endesa, en una darrera jornada (34) que es disputarà en horari unificat (20.30). El Madrid (primer classificat), el Kirolbet Baskonia (segon), el FC Barcelona Lassa (tercer) i el València Basket (quart) ja saben des de la jornada passada en quina posició acabaran la fase regular de la competició. L'únic que els queda per saber és la identitat dels seus rivals en la primera ronda del "play-off".

Cinc conjunts lluitaran de forma aferrissada per classificar-se en les posicions compreses entre la cinquena i la vuitena. Aquests equips són l'Herbalife Gran Canària, l'Unicaja Màlaga, el Morabanc Andorra, l'Iberostar Tenerife i l'UCAM Múrcia.

El Barça Lassa arriba amb els deures fets, amb la tercera posició assegurada i a l'espera de saber quin equip es trobarà a quarts de final. Els homes de Pesic reben la visita del Saragossa sense Pierre Oriola, que es continua recuperant de la seva lesió, i amb l'alta de Rakim Sanders, que podria jugar en el lloc de Vezenkov.

Pel que fa a l'altre equip català de la competició, el Divina Badalona, afronta el partit d'aquest vespre com una festa, ja que tenen la permanència assegurada. Els homes de Carles Duran reben a un rival d'identitat com l'Unicaja, i el resultat del partit tindrà influència en el quadre final de la competició.

 

 

Anar al contingut