Futbol

Apel·lació confirma la clausura de dos partits del Ruiz de Lopera i encara falta saber l'escenari per al Betis-Barça

El Comitè d'Apel·lació ha desestimat el recurs presentat pel Betis i ha confirmat la clausura del Ruiz de Lopera per dos partits. Aquesta decisió obliga el club verd-i-blanc a jugar en un altre estadi dissabte contra el Barça, tot i que el consell d'administració encara pensa que no té temps material per desplaçar tot l'operatiu d'un partit a un altre recinte. Segons el Betis, la Federació Espanyola de Futbol hauria demanat que el partit es jugués al Vicente Calderón. El màxim organisme del futbol espanyol, però, ho nega.

Actualitzat

Mentre la directiva del Betis es resisteix a perdre la taquilla de dissabte i el ple suport de la seva afició, l'equip de Paco Chaparro mira de mantenir-se'n al marge i es concentra per rebre els blaugranes en les millors condicions possibles. Això sí, els futbolistes sí que tenen plenament assumit que els tocarà jugar en un altre estadi, que entenen que serà el de La Cartuja. Tot i això, el consell d'administració encara pensa que no té temps material per desplaçar tot l'operatiu d'un partit a un altre recinte. Ni tan sols a l'estadi olímpic de La Cartuja, i encara menys al Calderón, que és l'alternativa que li va oferir dimecres la federació. 

El Barça té un pla alternatiu de viatge

Per la seva banda, el Barça, doncs, continua a l'espera d'una decisió final per organitzar el viatge de l'equip de Rijkaard. Demà a tarda, els jugadors del Barça han d'agafar un avió que els traslladarà a l'escenari del pròxim partit de Lliga. La pregunta és: on? Quan falten menys de 48 hores, encara no se sap el nom de l'estadi del Betis-Barça de dissabte, però la incertesa no treu la son als jugadors blaugranes. Per si de cas el club manté obertes dues opcions paral·leles de viatge per Sevilla o Madrid.

A menys de 48 hores per al Betis-Barça, el Comitè d'Apel·lació ha denegat al club andalús el recurs per evitar el tancament de l'estadi per a dos partits. Ara només els queda una sortida: que el Comitè de Disciplina esportiva els concedeixi demà la suspensió cautelar, i el Ruiz de Lopera aculli un partit vital per als interessos de tots dos clubs.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut