Lozano, Moha, Ruiz de Galarreta i Samu Araujo (Víctor Salgado, FCB)
Lozano, Moha, Ruiz de Galarreta i Samu Araujo (Víctor Salgado, FCB)
Futbol

Antony Lozano, Samu Araujo, Íñigo Ruiz de Galarreta i Moha reforçaran el Barça B en el seu retorn a Segona

L'equip que entrena Gerard López segueix reforçant-se de cara a afrontar amb garanties la temporada del seu retorn a la segona categoria del futbol espanyol

Actualitzat

Antony Lozano, Samu Araujo, Íñigo Ruiz de Galarreta i Moha són els 4 nous fitxatges del FC Barcelona B que aquest dilluns han firmat els seus contractes amb l'entitat blaugrana. Juntament amb Vitinho, que va signar la setmana passada, son les 5 incorporacions que reforçaran el grup que entrena Gerard López en el seu retorn a la Segona A.

El davanter centre Antony "Choco" Lozano (24 anys), procedent del Tenerife, signa per dues temporades i una altra d'opcional amb una clàusula de rescissió de 50 milions d'euros. El Barça ha pagat 1,5 milions al Club Deportivo Olimpia pel traspàs del primer jugador hondureny de la seva història.

El lateral esquerre Samu Araujo (21 anys) arriba del Celta cedit per una temporada. El Barça ha pagat al Numància els 700.000 euros de la clàusula de rescissió de Ruiz de Galarreta. El migcampista basc, que és molt a prop de fer els 24 anys, ha firmat per dues temporades i una altra d'opcional amb una nova clàusula de rescisió de 50 milions.

El Badalona ha cobrat 10.000 euros per Mohamed Ezzarfani "Moha" (19 anys), un extrem que pot jugar a les dues bandes i que ha firmat per dues temporades i tres més d'opcionals amb una clàusula de sortida de 12 milions d'euros.

Perea i Dani Romera, al Cadis

Alberto Perea ha fitxat pel Cadis per a les tres pròximes temporades. El jugador, que pot actuar tant com a mitjapunta com extrem, marxa lliure del Barça B. Perea, una de les peces importants de l'equip de Gerard López que va aconseguir l'ascens a la Segona Divisió, ha estat el tercer màxim golejador de l'equip. Format al planter de l'Albacete, va jugar tres temporades a la Primera Divisió amb el Rayo Vallecano i abans d'arribar al filial del Barça, havia jugat al Llagostera i a l'Olot.

Poques hores després, el Barça B ha comunicat que ha també ha traspassat al club gadità Dani Romera. El Cadis ha pagat 350.000 euros per fer-se amb els serveis del davanter, que encara li quedava un any de contracte amb el filial blaugrana.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut