Automobilisme

Antonio Felix da Costa s'imposa al GP de Macau de F3 i Dani Juncadella acaba en vuitena posició

El pilot portuguès ha sumat la seva segona victòria en aquesta prestigiosa cursa al davant del suec Felix Rosenqvist i del brasiler Sergio Sette Camara

Actualitzat

El portuguès António Félix da Costa (Carlin) s'ha imposat al prestigiós Gran Premi de Macau de Fórmula 3 al circuit de guia en una cursa on el català Daniel Juncadella (Hitech GP) ha acabat en la vuitena posició.

Da Costa no ha tingut una bona sortida i s'ha vist superat pel britànic Callum Ilott (Van Amersfoort) i el seu company d'equip, el brasiler Sergio Sette Camara, que ha arribat a la frenada del primer revolt comandant el grup. Da Costa ha tractat de recuperar terreny amb el seu company d'equip i quan ja es trobava a només set dècimes, el cotxe de seguretat ha sortit a pista després de la topada de Mazepin a Faraway.

En la continuació de la carrera, Da Costa li ha agafat el rebuf a Sette Camara i l'ha avançat per l'exterior abans d'arribar a la frenada de Lisboa. De seguida ha assolit un bon ritme i ha obtingut un avantatge de 1,7 segons abans que sortís a pista el segon cotxe de seguretat en la desena volta, després de l'accident del britànic Nick Cassidy (Theodore). 

La cursa s'ha reprès en la tretzena volta de les 15 totals sense problemes per a Da Costa, que no s'ha vist inquietat per Sette Camara, que tractava de contenir els atacs del doble guanyador a Macau, el suec Felix Rosenqvist, que finalment l'ha superat per situar-se segon. Però ja no hi ha hagut temps i Da Costa ha tingut marge suficient per creuar la línia de meta en primera posició i unir el seu nom al de Mortara i Rosenqvist com a dobles guanyadors de la cursa de F3 més important del món.  

Daniel Juncadella ha acabat en vuitena posició, després d'una sortida en la qual no ha perdut posicions, però en què tampoc ha pogut superar a cap rival. Juncadella ha tingut molts problemes de frens que li han impedit lluitar per les posicions capdavanteres.

Classificació GP Macau:
1. Antonio Felix da Costa (POR / Carlin) 15 voltes
2. Felix Rosenqvist (SUE / Theodore) a 1.603 seg.
3. Sergio Sette Camara (BRA / Carlin) a 3.194
4. Kenta Yamashita (JAP / ThreeBond) a 3.862
5. Callum Ilott (GBR / Van Amersfoort) a 4.348
6. Jake Hughes (GBR / Carlin) a 6.191
7. George Russell (GBR / Hitech GP) a 7.027
 8. Daniel Juncadella (ESP / Hitech GP) a 7.840
 9. Pere Piquet (BRA / Van Amersfoort) a 9.361
10. Alexander Sims (GBR / Double R) a 11.294

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut