Antonio Conte en una imatge d'arxiu (Reuters)
Futbol internacional

Antonio Conte: "Vaig preferir i prefereixo esperar a juny per trobar una nova feina"

L'entrenador italià ha parlat per primera vegada de la possibilitat d'haver-se convertit en el nou entrenador del Reial Madrid després de la destitució de Julen Lopetegui i ha confessat que ell mateix es va descartar per al càrrec

Actualitzat

Antonio Conte ha trencat el seu silenci i ha parlat per primera vegada de la possibilitat d'haver-se convertit en el nou entrenador del Reial Madrid després de la destitució de Julen Lopetegui. Tot i que el nom del tècnic italià va sonar amb força, la seva opció va perdre opcions, ja que alguns dels pesos pesants de la plantilla no estaven disposats a suportar la mà dura i l'exigència física. El mateix Conte ha confessat que ell mateix es va descartar per al càrrec i que prefereix esperar a començar en un nou projecte a partir de la temporada que ve.

"No m'he sentit utilitzat pel Madrid en absolut. Per l'entrenador que soc, vaig preferir i prefereixo esperar a juny per trobar una nova feina. Però mai se sap. Potser en dos o tres mesos tornen les ganes d'entrenar i desmenteixo això que acabo de dir", ha afirmat en declaracions a la RAI en ser preguntat pel Reial Madrid.

Conte també ha valorat les afirmacions de Sergio Ramos quan el central va assegurar que el respecte es guanya i no s'imposa, en clara al·lusió al caràcter de l'entrenador italià.

"Els tècnics han de saber traslladar educació i respecte quan arriben a un nou vestidor. Si tot això falla, comencen els problemes".

Anar al contingut