Barça

Antoni Ramallets rep un homenatge a Mediona, el poble on resideix

Antoni Ramallets ha estat homenatjat aquest dissabte a Mediona, el poble on resideix. El que va ser gran porter del mític Barça de les Cinc Copes hi ha inaugurat un poliesportiu que portarà el seu nom, i abans hi ha hagut un seguit d'actes, entre ells la signatura al llibre d'honor de l'Ajuntament i un partit de veterans entre el Mediona i el Barça, amb noms tan reconeguts com Sadurní, Rifé o Mora, entre altres. A l'acte ha estat present el directiu del Barça Jordi Mestre però no el president, Sandro Rosell.

Actualitzat
L'expresident de la Generalitat Pasqual Maragall i l'exjugador del Barça Antoni Ramallets es troben i repassen la història. Ramallets és fill del barri de Gràcia de Barcelona i porta al cor Mediona, el poble on resideix des de fa anys.

Envoltat d'amics, autoritats i història viva del Barça, aquest dissabte han inaugurat un pavelló que porta el seu nom. Porter del mític Barça de les Cinc Copes, a l'hora de comparar el seu equip amb l'actual és generós. El "gat de Maracaná" també va apostar un dia per Víctor Valdés i la va encertar.

Al juliol farà 87 anys, i encara ha tingut forces per fer la sacada d'honor del partit de veterans entre el Mediona i el Barça.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut