Nàstic

Antoni Pinilla deixarà el Nàstic en les pròximes hores

Continuen els canvis al Gimnàstic de Tarragona. Antoni Pinilla deixarà el club en les pròximes hores. El nou consell d'administració l'ha rellevat del càrrec de director general, que ha ocupat l'últim any i mig, i li ha proposat continuar en una feina encara per determinar, però Pinilla s'hi negarà. D'aquesta manera es produirà la sortida de l'últim gran mite del Nàstic. Hi va arribar l'any 2001, com a jugador, i va ser el capità de l'equip que va pujar a Primera.
La seva salutació amb Josep Maria Andreu i el nou president, José María Fernández, semblava cordial, però ahir, en entrar a les oficines, Pinilla ja sabia que el despatx que ha ocupat l'últim any i mig ja no li pertanyia. En la presentació del nou consell a la plantilla, Lluís Fàbregas ja exercia com a nou director general del Nàstic.

L'estreta vinculació de Pinilla amb l'expresident Xavier Salvadó ha provocat aquesta situació. Els nous mandataris li han ofert seguir, en una ubicació encara per determinar, però Pinilla s'hi negarà. Ara, totes dues parts estan obligades a negociar un acord que acabarà amb la sortida del club de l'últim gran mite del Nàstic.

Pinilla va arribar a Tarragona l'any 2001 i ha viscut des de dins l'etapa més gloriosa de la història recent del club. Va ser clau en l'ascens a Primera, amb gols determinants en l'últim tram de campionat, i, ja com a capità, va arribar a ser el gran ídol de l'afició.

Serà oficial en qüestió d'hores, potser de dies, però la pancarta que hi havia al Nou Estadi el dia de la seva retirada tindrà més significat que mai. Antoni Pinilla dirà adéu al Nàstic de Tarragona.

NOTÍCIES RELACIONADES