Antoine Griezmann ha explicat que no podria fitxar pel Reial Madrid perquè l'Atlètic i el club blanc "tenen un pacte"
Futbol

Antoine Griezmann revela que no podria fitxar pel Reial Madrid perquè l'Atlètic i el club blanc tenen un pacte

El francès ha explicat en un programa televisiu que els dos equips madrilenys tenen un acord per evitar que vesteixi de blanc

Actualitzat

El davanter de l'Atlètic de Madrid Antoine Griezmann ha revelat en una entrevista a la cadena TF1 que no podria fitxar pel Reial Madrid, l'etern rival, ni que ho volgués, perquè "hi ha un pacte" entre tots dos clubs per evitar-ho.

L'equip matalasser, en canvi, no té cap acord amb el FC Barcelona, però el francès tampoc no es veu vestint de blaugrana, perquè "n'hi ha tres que són inamovibles", en clara referència al trident Messi, Suárez i Neymar.

A més, el compromís de Griezmann amb l'equip de Simeone és total. De fet, ha confessat que no té cap intenció de fer les maletes: "De moment, estic bé. Crec que tenim equip per aconseguir alguna cosa. Tinc ganes de guanyar títols i saber què se sent en proclamar-se campió d'alguna cosa".

Sobre la Pilota d'Or, Griezmann no vol ser el tercer en discòrdia en la lluita particular entre Leo Messi i Cristiano Ronaldo, "treballo cada dia per millorar i fer la millor temporada".

 

Anar al contingut