Antoine Griezmann fa tastar al Madrid la seva pròpia medecina amb un gol en el minut 85 (1-1)

El Reial Madrid ha cedit dos punts al Bernabéu davant l'Atlètic de Madrid. Tot i que Pepe ha obert el marcador a la segona part, Griezmann ha empatat el matx en el minut 85, al més pur estil blanc. El Barça podria recuperar el liderat aquest vespre

Meritxell Carles i ArtimeActualitzat

L'Atlètic de Madrid ha donat la sorpresa aquest dissabte al Bernabéu i s'ha emportat un valuós empat (1-1). Tot i que Pepe ha obert el marcador a l'inici de la segona part i quan semblava que el partit estava tancat, el jugador francès de l'Atlètic Antoine Griezmann ha aconseguit empatar el partit i rascar un punt a domicili.

La primera oportunitat l'ha tingut l'Atlètic de Madrid en el tercer minut del partit, quan Saúl Ñíguez ha estat a punt d'obrir el marcador amb una pentinada davant la porteria de Keylor Navas. El Madrid ha hagut d'esperar un quart d'hora per tenir la primera ocasió, que ha arribat gràcies a Cristiano Ronaldo. El portuguès ha estat a punt de sorprendre el porter matalasser, Oblak, que ha aturat una bona canonada.

El mateix Oblak ha tornat a salvar el seu equip aturant una nova oportunitat del Reial Madrid, (28'). Molt bona jugada de Benzema i Cristiano, el portuguès ha tornat la paret i el francès ha xutat, però ha topat amb una oportuna mà d'Oblak. Acte seguit Ronaldo ha tingut l'oportunitat més clara dels blancs. El xut de Cristiano, que anava dins de la porteria, l'ha tret miraculosament Savic sota pals.

Abans del descans Griezmann ha estat a punt de sorprendre Keylor Navas, amb una rematada des de lluny, després d'una pèrdua de pilota de Sergio Ramos (39'). El francès ha encaray a Pepe i ha fet un xut creuat que Navas ha aconseguit rebutjar.

A la represa el Madrid no ha volgut esperar i Pepe ha obert la llauna en el minut 53 (1-0). Kroos ha centrat una falta, Pepe ha entrat amb tot des de darrere i ha rematat de cap al pal llarg d'Oblak, que no hi ha arribat. Fernando Torres ha tingut l'empat a punt de caramel, amb un cara a cara amb Keylor Navas, que ha aconseguit tallar el xut del jugador matalasser (60') amb una molt bona aturada.

Pepe, després del gol, ha hagut de ser substituït després de rebre un cop a les costelles del seu company Kroos (68'). Nacho ha ocupat el seu lloc.

Quan semblava que els blancs s'emportaven el partit, l'Atlètic de Madrid ha fet tastar als de Zidane de la seva pròpia medecina, amb un gol en el minut 85. Després d'una espectacular passada de Carrasco, Griezmann ha fet emmudir el Bernabéu després de definir perfectament dins de la porteria de Keylor i de posar el definitiu 1-1 en el marcador.