Antoine Griezmann només ha necessitat un minut al terreny de joc per fer el gol de la victòria (EFE)

Antoine Griezmann desperta l'Atlètic de Madrid i els de Simeone continuen lluitant per la Lliga (1-0)

Simeone, que ha presentat una alineació inicial amb 7 canvis respecte a l'última, per reservar jugadors per a la Champions, ha hagut de claudicar. L'entrada de Griezzman a la segona part, els ha donat la victòria per continuar lluitant pel títol

Meritxell Carles i ArtimeActualitzat

Atlètic de Madrid i Rayo (2n i 16è) cara i creu a la classificació de la Lliga es veien les cares amb objectius molt diferents. Pel Rayo, però, aquest era un partit importantíssim, ja que es troba al límit del precipici del descens. L'Atlètic havia de guanyar per no despenjar-se del Barça i Madrid, a la Lliga. Al final, la victòria se l'ha emportat el favorit, els de Simeone, que han guanyat amb un gol de Griezmann quan només portava un minut al terreny de joc (1-0).

El plantejament del partit per part de Diego Simeone, sancionat a la grada, ha estat totalment conservador, amb el cap posat en el partit de tornada de la Champions League contra el Bayern de Munic. Simeone ha dissenyat una alineació amb ni més ni menys que 7 canvis respecte a l'última (la de Champions contra el Bayern). Les novetats, d'inici: Jesús Gámez, Lucas Hernández, Matías Kranevitter, Thomas Partey, Óliver Torres, Luciano Vietto i Ángel Correa.

La primera oportunitat del partit l'ha tingut el Rayo amb una rosca de Jozabed a la frontal de l'àrea que ha passat fregant el pal esquerre. L'Atlètic ha contraatacat i també ha estat a punt de fer el primer amb un xut creuat de Corea que Juan Carlos ha aturat. L'Atlètic no ha estat l'equip de sempre i no ha creat gaire perill a la porteria del Rayo a la primera part i han destacat  les imprecisions, passades errònies, davant d'un Rayo que ha patit els primers minuts de partit, però després s'ha anat trobant còmode al terreny de joc, fins arribar al descans amb un empat a 0.

A la represa l'Atlètic ha tornat al terreny de joc amb la incorporació de Koke al centre del camp, per Gabi, que ha sortit. El Rayo semblava que continuava dominant i els locals han hagut de claudicar i fer dos canvis més, amb entrada dels titulars Griezzman i Torres. El primer, amb només un minut de joc i la primera pilota que ha tocat, ha obert el marcador amb el que seria el resultat definitiu del partit (1-0, minut 55).